Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile își păstrează și în acest an statutul de referință în ceea ce privește prezența la televiziune. Competiția va beneficia de 10 ore de transmisiuni în direct la TV și promovare radio la nivel national prin intermediul Europa FM.

Ne pregătim să intrăm în luna iunie, cea care, în weekendul 21-22, programează Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile. Întrecerea a ajuns la ediția cu numărul 9 și contează ca etapa a treia în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice, competiții organizate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Totodată, întrecerea are statut de competiție internațională FIA.

După ce au anunțat noutățile de ordin sportiv ale ediției din acest an, organizatorii competiției anunță că și în acest an, așa cum au obișnuit din 2011 încoace, au acordat o importanță deosebită mediatizării evenimentului.

”Am gândit raliul astfel încât să beneficieze de o expunere cât mai bună la televiziune. Și, alături de posturile care ne sunt aproape de ani de zile și vom avea, cumulat, pe trei posture, 10 ore de transmisiuni in direct”, a precizat Adrian Răspopa, organizatorul competiției, citat de autostiri.ro.

Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile continuă parteneriatul cu TVR, care a…

Citeste continuarea Aici