Ediția 2019 a Salonului Auto de la Frankfurt va bifa numeroase absențe importante în rândul companiilor participante. Nu mai puțin de 22 de constructori au anunțat că nu vor participa la eveniment anul acesta, printre ei numărându-se Renault, Nissan, Mitsubishi, Peugeot sau Volvo.

Potrivit publicației germane Automobilwoche, 22 de nume grele din industrie au hotărât să spună „pas” Salonului Auto de la Frankfurt în 2019. Renault, Nissan, Mitsubishi, DS, Mazda, Subaru, Suzuki sau Volvo sunt câțiva dintre cei mai mari producători care nu își vor dezvălui noutățile în Germania.

Grupul PSA a ales, de asemenea, să urmărească de pe tușă evenimentul. Singura excepție din cadrul său este Opel.

Listei de absenți i se alătură și constructori de mașini de lux, precum Rolls-Royce sau Aston Martin.

Fiecare companie invocă un motiv diferit pentru care ratează expoziția din septembrie. Subaru, spre exemplu, sugerează că raportul dintre costuri și beneficii nu ar fi unul avantajos pentru compania niponă.

Alianța Fiat-Chrysler (FCA) consideră că prezența la un singur salon auto este suficientă pentru anul acesta. Reamintim faptul că deja a participat la cel de la Geneva, în luna martie.

Salonul Auto de la Frankfurt 2019: Ce vom vedea acolo

 

Citește și:

 

Cu toate acestea, brandurile participante pregătesc multe lansări promițătoare. Volkswagen va prezenta în premieră hatchback-ul electric ID.3, a…

Citeste continuarea Aici