Cea de-a doua vizită a concurenților din Romanian Endurance Series pe Transilvania Motor Ring reprezintă penultima ocazie de a puncta în acest sezon, dar și oportunitatea de a avea deja câteva titluri decernate la clase.

Modelele GT4 și TCR își vor disputa din nou supremația, după ce primele trei runde au fost dominate rând pe rând de Carbogaz Racing (Audi R8 LMS, RES1), BADI (Cupra TCR, RES2) și Willi Motorsport (Ginetta G55, RES3). De un pas greșit al acestora este gata să profite echipajul format din Albert și Ștefan Unchiașu (Porsche Cayman / AVG Motorsport).

O încântare a simțurilor

Sunetul inconfundabil, culoarea vie a unui design retro și aroma ciocolatei referențiate pe mașină – Camil Perian debutează în RES la bordul modelului clasic Porsche 911 cu care ne-am familizarizat din weekendurile Romanian Retro Racing, în care a luat parte la curse-sprint. Pentru a completa distanța, din echipaj mai face parte Florin Tincescu, versatilul pilot de raliuri care și-a etalat de curând abilitățile la comenzile unui alt model cu propulsie, Abarth 124 R-GT.
Moment de grație

Weekendul trecut, Alex Cascatău a debutat la categoria supremă a campionatului belgian de anduranță (Belcar), reușind un podium la finele celor 24 de ore de la Zolder la bordul Normei M20 FC înscrise de gruparea elvețiană T2 Racing. Acum își continuă programul din RES alături de Ciprian Petrăreanu (Honda Civic /…

Citeste continuarea Aici