La expirarea termenului regulamentar, pe lista de înscrieri la Raliului Perla Harghitei, competiție care se va desfășura în perioada 12-13 iulie, figurează 74 de echipaje. Competiția contează ca a patra etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorie, întreceri derulate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Programat în perioada 12-13 iulie, Raliul Perla Harghitei are pe lista de start la expirarea termenului limită stabilit de regulament un număr de 74 de echipaje. Precizăm însă că chiar dacă data limită a înscrierilor s-a încheiat, echipajele întârziate au ocazia de a se înscrie în continuare, contra unei sume suplimentare.

Nu mai puțin de 9 mașini în specificație R5 se vor duela pentru victorie pe probele speciale ale competiției. Simone Tempestini, campionul național în exercițiu, revine în campionat după ce la precedenta rundă a absentat din pricina programului din WRC, și își propune să reediteze succesul de anul trecut.

Cu gândul la succes sunt și ceilalți doi ocupanți ai podiumului provizoriu al campionatului, Vali Porcișteanu, învingător în etapa disputată în zona Bacăului, și Dan Gîrtofan, pilot care a urcat pe podium la fiecare dintre rundele precedente și vine după un loc 2 în Rally Sliven.

Tot cu modele R5 vor alerga și Sebastian Barbu, care vizează…

Citeste continuarea Aici