Tragedie într-o comună din Tulcea: un bărbat a vrut să se laude cu viteza de care este capabil „noul” său BMW M6 cumpărat din Anglia. Cascadoria a condus la moartea a trei persoane, printre care se numără o femeie însărcinată. Nenorocirea a fost transmisă în direct pe Facebook, filmată de pasagerul de pe bancheta din spate.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din satul Luncavița (Tulcea) a vrut să se laude în Social Media cu autoturismul pe care îl cumpărase de curând: un BMW M6 achiziționat din Anglia, potrivit observator.ro. Pe 12 august, însoțit de alte două persoane, dintre care una transmitea „cascadoria” live pe Facebook, șoferul a accelerat până la 150 km/h pe drumul european 87.

 

Citește și:

 

Ajuns în satul Văcăreni, tulceanul a pierdut controlul automobilului și a ajuns în curtea unor localnici, spulberând mai multe persoane care se aflau acolo. O femeie în vârstă de 79 de ani și un copil de 3 ani au murit pe loc în urma impactului, iar o femeie însărcinată în șapte luni a decedat în drum spre spital. Alte trei persoane au fost internate în stare gravă.

Șoferul responsabil pentru tragedie a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de polițiști în satul său natal. Etilotestul a demonstrat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, concentrația fiind de 0,14 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Tulcea, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de…

Citeste continuarea Aici