Accesoriile auto sunt lucruri care fac ca utilizarea mașinii dvs. să fie mai confortabilă, mai convenabilă sau mai sigură sau care ajută ca mașina să arate bine și curată. Catalogul vă oferă o gamă mare de accesorii ce pot fi utile pentru orice proprietar de mașină. Acesta include următoarele categorii:
Covorașe auto. Produsele din această categorie sunt de neînlocuit în ceea ce privește păstrarea curată a podelei mașinii. Categoria mai include și suporturi capitonate pentru păstrarea lucrurilor, cum ar fi telefonul mobil pe panoul de bord.
Electronicele auto. Categoria asigură o gamă mare de diverse gadgeturi electronice si accesorii pentru acestea, de la modele de bluetooth la dispozitive de navigare prin satelit: toate aceste dispozitive ajură șoferul să nu fie distras de la manevrele necesare atunci când conduce.

     Produse pentru curățarea și îngrijirea caroseriei. Includ odorizante de aer și diverse scule și produse pentru curățarea caroseriei și a elementelor cum ar fi perii de interior, lavete și raclete, etc. Acestea ajută să păstrați curat exteriorul mașinii dvs.
Accesorii exterioare. Aceste accesorii, inclusiv cadrele pentru plăcuțe de frână, boxe de tavan, capace de roți și deflectoare de vânt, pot proteja aspectul exterior al mașinii sau pot ajuta ca transportarea de lucruri să fie mai ușoară.
Prelate. Această categorie include prelate de protecție pentru aripi, scaune,…

Citeste continuarea Aici