Să aprindem o lumânare pentru acest Lamborghini Urus, care a avut o după-amiază cu ghinion într-o intersecție din București.

Mai multe imagini au fost publicate de utilizatori pe grupul Trafictube de pe Facebook. Din câte putem observa, un Lamborghini Urus de culoare roșie a fost implicat într-un accident grav cu un BMW Seria 5 cu numere de înmatriculare din Italia. Incidentul a avut loc la intersecția dintre Calea Vitan și Spaiul Unirii.

La momentul redactării articolului, nu se cunoaște exact cine a fost de vină pentru acest impact și nici dacă există victime. Cel mai probabil, unul din cei doi șoferi a forțat culoarea galbenă sau chiar roșie a semaforului și a pătruns în intersecție fără să se asigure.

După cum era de așteptat, o astfel de postare a devenit virală în scurt timp. Numărul mare de comentarii fac referire la dauna cauzată companiei de asigurări.

Citeşte şi:

 

Alți utilizatori sunt convinși că mașina va fi disponibilă în scurt timp chiar peste drum în târgul de mașini rulate Autovit, prezentându-se în stare perfectă: “fără daună, fără km, de la o bătrânică din Germania”. De altfel, unii utilizatori sunt convinși că autoturismul a mai efectuat până acum câteva vizite în service.

Să nu uităm că primul “Super Sport Utility Vehicle”, așa cum este descris de compania italiană, are un propulsor V8 biturbo cu 650 CP și dispune de un cuplu maxim de 850 Nm….

Citeste continuarea Aici