După ce a rezistat timp de 25 de ani în același loc, acest Cadillac abandonat a fost ridicat până la urmă de autorități. În loc să se bucure de apariția unui nou loc de parcare, locuitorii din zonă simt că au pierdut un adevărat simbol al comunității lor.

Acest Cadillac, fabricat în 1971, era considerat de locuitorii cartierului Brooklyn (New York) un membru cu acte-n regulă al comunității. Timp de 25 de ani, mașina nu s-a clintit de pe locul său de parcare, rezistând în repetate rânduri perioadelor în care autoritățile făceau „curățenie generală” prin întreg orașul.

Cadillacul a reușit să scape neridicat chiar și în câteva situații în care proprietarii mașinilor de pe strada respectivă primiseră ordin să-și mute temporar autoturismele, cu ocazia turnării unor filme.

 

Citește și:

 

Într-un final, publicația New York Daily News scrie că mașina a fost ridicată de autorități, la cererea unui vecin nemulțumit de veșnica ei prezență. Într-adevăr, vehiculul ajunsese într-un stadiu avansat de degradare, cu habitaclul plin de gunoaie și caroseria „mâncată” de rugină.

Chiar și așa, majoritatea celor intervievați de jurnaliști recunosc că strada arată bizar fără acel Cadillac. „Mașina aceasta este un pilon al comunității. Cei care o privesc urât și vor să scape de ea nu sunt brooklynezi adevărați”, spunea de curând un vecin, citat de The Drive.

Deși informația nu…

Citeste continuarea Aici