Punct final intr-o noua editie epica a Raliului Iasului! Adrenalina, spectacol, masuri sporite de securitate si multa emotie: acestea au fost coordonatele Raliului Iasului 2019, cel mai bun si cu siguranta cel mai frumos raliu din Romania! Dupa doua zile incredibile, in care numarul de abandonuri a fost mai mare ca niciodata, Vali Porcisteanu si-a implinit visul: a castigat, pentru prima data in cariera Raliul Iasului, a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri DUNLOP, organizat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Prima zi a fost una cu adevarat nebuna, cu multe rasturnari de situatie si cu multe surprize! Cu trei victorii in ultimii patru ani la Iasi, Simone Tempestini (la volanul masinii sale Hyundai i20 R5) a inceput excelent si la aceasta ediție. Dupa Proba Speciala numarul 2, clujeanul avea deja un avantaj de 44,9 secunde in fața lui Adrian Raspopa (Skoda Fabia R5). In plus, câstigatorul Raliului Sibiului, Sebastian Barbu (Skoda Fabia R5) isi anunțase deja abandonul din cauza unor probleme tehnice, iesind astfel din calculele pentru prima poziție in clasamentul general.

Lovitura de teatru avea sa se produca insa in cea de-a treia proba speciala de la Iasi. Campionul en-titre a pierdut o roata dupa ce masina sa de concurs a lovit un cap de pod, si a fost nevoit sa abandoneze pentru a doua etapa consecutiva. Mai mult decat atat, imediat dupa abandonul lui Tempestini, pe lista l-a urmat si Adrian Raspopa. Acesta…

Citeste continuarea Aici