Parteneriatul dintre Adrian Răduță și Motodynamics, importator oficial Yamaha în România, continuă și în 2020. Pilotul și antrenorul Top Cross TCS Racing va promova inițiativele, proiectele și noile modele ale mărcii atât pe circuitele de motocross din România, cât și din Europa.

Multiplu campion național și est european de motocross, Adrian Răduță a obținut performanțe spectaculoase și ca antrenor al echipei Top Cross TCS Racing Team, atât el, cât și ceilalți piloți din echipă concurând pe motociclete Yamaha. Activitatea sa de pe pistă, dar și cea de antrenor, a convins importatorul oficial Yamaha în România, Motodynamics, să continue parteneriatul cu el și în 2020.

,,Suntem mândri că avem alături de noi unul dintre cei mai titrați piloți din motocross-ul autohton. Adrian Răduță este un model pentru generațiile următoare și un adevărat mentor pentru elevii săi”, au spus oficialii Motodynamics, importator oficial Yamaha în România.

Fiind un promotor înfocat al motocross-ului atât pe plan național, cât și internațional, Adrian Răduță a reușit să atragă în echipa sa copii talentați care au potențialul, cu susținerea potrivită, să ajungă să reprezinte România în cele mai importante competiții de motocross din lume.

,,Yamaha este un brand cu tradiție, implicat în motocross la nivel mondial și sunt mândru că fac și eu parte din această familie. Este o…

Citeste continuarea Aici