Alex Filip și Bogdan Iancu au început sezonul 2019 cu o victorie la categoria TER2WD în Rally Antibes Côte d’Azur, prima etapă din calendarul Tour European Rally (TER).

Alex Filip a început, în acest weekend, sezonul competițional cu o victorie în Rally Antibes Côte d’Azur. Împreună cu Bogdan Iancu, copilotul său, Alex Filip s-a impus la categoria TER2WD și începe cu dreptul un sezon în care și-a propus să-și apere titlul cucerit anul trecut în competiția europeană la categoria mașinilor cu tracțiune pe două roți.

Alex Filip și Bogdan Iancu au concurat în premieră la o etapă de raliu din Franța cu un model Renault Clio R3T, pregătit de echipa italiană Gima Autosport, Rally Antibes Côte d’Azur fiind etapă în Campionatul Național al Franței, dar și prima etapă a sezonului 2019 din competiția europeană TER.

“Mi-am dorit de foarte multă vreme să particip la o etapă de raliu din Franța pentru că majoritatea partenerilor noștri sunt companii franceze. Rally Antibes Côte d’Azur este unul dintre cele mai spectaculoase raliuri pe asfalt din Campionatul Franței și știam că va fi o etapă dificilă pentru noi, cu drumuri total atipice față de cele pe care mai concurasem, cu un asfalt diferit, mult mai aderent și consumator de pneuri”, a spus Alex Filip, înaintea startului, citat de autostiri.ro.

Cu un timp bun la shakedown, ultimul test oficial înaintea startului în etapă,…

Citeste continuarea Aici