Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au terminat o nouă cursă pe podium. Cei doi brașoveni au încheiat pe locul 2 Raliul Sibiului, la capătul unei etape în care au avut o evoluție constantă, un ritm bun, plus două victorii de probă specială. Este cel de-al 9-lea podium consecutiv pentru Giri și Tudor, în campionate precum România, Bulgaria și Serbia. De altfel, rezultatul de la Sibiu le-a permis echipierilor Škoda România Motorsport să urce pe locul 2 în clasamentul general, la o distanță foarte mică de noul lider, Valentin Porcișteanu.

„A fost o cursă bună, în care ne-am atins 90% din obiective. Am terminat din nou pe podium, pe un loc 2 care ne aduce puncte importante și o poziție mai sus în clasamentul general. Totul a funcționat foarte bine, mașina, colaborarea cu Tudor, echipa tehnică. Am optat iarăși pentru «cutia scurtă» și aici sunt un pic îndoit în ceea ce privește această decizie. Spun asta pentru că am suferit un pic la viteza finală.

Așa cum anticipam înaintea cursei, a fost un raliu de viteză, cu probe cu paliere lungi în care se atingea o viteză foarte mare, astfel că s-a simțit lipsa acelor kilometri pe oră în plus pe care îi avea «cutia lungă». Am avut un ritm bun și suntem mulțumiți”, a declarat Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Brașoveanul a lăudat noua configurație a etapei din orașul de pe malurile Cibinului: „Un raliu foarte bun, cu probe foarte…

Citeste continuarea Aici