BMW i Andretti Motorsport a încheiat în puncte cu ambii piloţi pentru prima dată în acest sezon la a zecea etapă din Campionatul FIA Formula E ABB. António Félix da Costa (Portugalia), aflat la comenzile BMW iFE.18, a trecut linia de sosire pe locul al patrulea în BMW i Berlin E-Prix presented by CBMM Niobium, după ce a luat startul de pe poziţia a şaptea.

Publicul numeros de pe Aeroportul Tempelhof a fost tratat cu o cursă interesantă, cu numeroase manevre de depăşire şi dueluri. Ambii piloţi BMW i Andretti Motorsport au reuşit să se ferească de probleme şi au recuperat locuri pe parcursul cursei.

Reacţii după BMW i Berlin E-Prix:

Jens Marquardt (director BMW Group Motorsport): „Per ansamblu, cursa noastră de casă a fost un punct de atracţie pentru noi, chiar dacă, fără discuţii, ne-am fi dorit să obţinem un podium pentru numeroşii fani BMW prezenţi pe Aeroportul Tempelhof. António a ratat la limită o clasare în Top 3, dar a marcat puncte importante graţie locului al patrulea. După 10 etape din totalul de 13 manşe ale sezonului, încă se află în grupul compact al piloţilor cu şanse la titlu. Alexander a reacţionat bine la penalizarea pe grilă şi a avut o performanţă impresionantă, cu spirit de luptă. Locul al şaptelea a fost o recompensă şi a însemnat că ambii piloţi au terminat în puncte.

Felicitări celor de la Audi şi lui Lucas di Grassi pentru victorie! Cred că am…

Citeste continuarea Aici