„Love, Antosha” este titlul unui documentar ce se va axa pe viața și cariera lui Anton Yelchin, actor renumit pentru rolul lui Pavel Chekov în cele mai recente trei filme „Star Trek”. Acesta a murit în 2016, la vârsta de 27 de ani, strivit accidental de propriul Jeep.

Pe 19 iunie 2016, actorul ruso-american Anton Yelchin a murit în curtea casei sale din Los Angeles, strivit de propriul Jeep Grand Cherokee 2015.

Din cauza modului de acționare a schimbătorului de viteze specific acestui model, Yelchin credea că lăsase autoturismul în poziția P (Parking), când – de fapt – acesta era în N (Neutral). Jeep-ul a alunecat la vale înspre actor, lipindu-l de un zid de cărămidă și strivindu-l. La numai 27 de ani, Anton Yelchin a murit de asfixie traumatică.

 

Citește și:

 

La trei ani după tragedie, foștii săi colegi de breaslă arată că nu l-au uitat. „Love, Antosha” este un documentar ce se va axa pe viața și cariera lui Anton Yelchin, puștiul din Sankt Petersburg, extrem de ambițios și de talentat, care ajunsese să cucerească inimile americanilor.

Filmul va cuprinde declarații înduioșătoare ale unor nume sonore de la Hollywood, precum J.J. Abrams, Nicolas Cage, Willem Dafoe, Jodie Foster, Bryce Dallas Howard, Jon Voight sau Martin Landau, care își amintesc diverse momente petrecute alături de Yelchin.

Anton Yelchin este renumit pentru rolul lui Pavel Chekov din cele mai recente trei filme „Star…

Citeste continuarea Aici