Weekendul trecut, Apple a lansat versiunea beta a noului sistem de operare iOS 13. Acesta include un redesign total al funcției CarPlay, precum și implementarea unor funcții noi pentru șoferii care utilizează extensia respectivă.

Mulțumită cele mai recente actualizări, conducătorii auto care își conectează telefonul la mașină prin sistemul Apple CarPlay vor beneficia de o mulțime de funcții noi și de o interfață mai practică.

Ecranul principal al Apple CarPlay a fost modernizat din punct de vedere vizual. Margini rotunjite și un status bar nou-nouț sunt câteva dintre îmbunătățirile făcute în acest sens.

Aplicația Calendar a fost regândită astfel încât, printr-o simplă apăsare a ecranului, sistemul să afișeze indicații de deplasare către evenimentul programat în ziua respectivă.

 

Citește și:

 

Nici aplicația Apple Maps nu a fost ignorată. Când aceasta este deschisă în CarPlay și utilizată pe post de sistem de navigare, va afișa o imagine de ansamblu a intersecțiilor mult mai detaliată decât până acum, pentru a-i ajuta pe șoferi să se orienteze mai precis.

Asistentul vocal Siri va ocupa o parte mai mică din ecran, în urma trecerii la iOS 13. Apple a luat această decizie pentru ca sistemul să poată afișa cât mai multe informații în același timp.

Altă funcție interesantă este „Do Not Disturb While Driving” (Nu deranjați în timpul condusului). Activarea acesteia înseamnă,…

Citeste continuarea Aici