Audi A4 B9 a primit o nouă actualizare tehnică și stilistică. Este a doua din cariera acestei generații de A4, care poartă numele de cod B9 8W în cadrul companiei germane.

Noul A4 B9 facelift are blocuri optice modificate subtil, noi prize de aer și o grilă frontală cu dimensiuni majorate. Audi A4 B9 facelift are acum faruri cu LED în standard, iar cele cu matrice de LEDuri sunt opționale.

Profilul lui A4 facelift a fost simplificat prin eliminarea unei linii care unea aripile laterale. În funcție de preferințele clientului, există trei pachete de design exterior, iar caroseria poate fi vopsită într-una din cele 12 nuanțe din paleta constructorului din Ingolstadt.

Citește și:

 

Odată urcat la bord, vei putea observa noua unitate MMI, disponibilă și cu un afișaj central cu diagonala de 10.1 inchi. Sistemul Audi Virtual Cockpit, care înlocuiește ceasurile de bord clasice cu un afișaj TFT de 12.3 inchi, este în continuare opțional și include și un head-up display.

Din punct de vedere mecanic, clienții Audi vor putea noul model de clasă medie al nemților cu o suspensie sport sau cu amortizoare adaptive. Tracțiunea integrală de tip quattro este disponibilă pentru mai multe motorizări din această gamă.

Motorizări Audi A4 B9 facelift

Restilizarea în gama Audi A4 este disponibilă alături de șase motorizări, care oferă între 150 și 347 de cai-putere. Trei dintre ele au sistem mild-hybrid integrat.

Agregatele…

Citeste continuarea Aici