Peste 400 de modele auto, premiere nationale, noutati 2019-2020, zeci de vehicule electrice si hibride sunt expuse si te asteapta cu oferte de nerefuzat!

Intre 10 – 20 Octombrie te asteptam la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019, evenimentul auto consacrat ce se va desfasura in Pavilionul B2 din Romexpo, cat si in zona exterioara adiacenta pe o suprafata totala de peste 25.000 mp. Doar la SAB poti gasi intr-un singur loc o gama de peste 400 de modele de autoturisme si vehicule comerciale pentru a-l alege exact pe cel care ti se potriveste!

Sunteti invitatii nostri si suntem onorati sa va avem alaturi de noi, ca de fiecare data, Joi, 10 Octombrie, ora 12.00 sa marcam impreuna deschiderea oficiala si conferinta de presa a celei de a XVII-a editii a SAB & Accesorii 2019 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 – Romexpo, in prezenta multor oficialitati si reprezentanti ai Ministerelor si Institutiilor Partenere.

La SAB & Accesorii 2019 vei descoperi premiere nationale, modele concept si noutatile sezonului 2019 – 2020 apartinand brandurilor: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo, plus multe alte surprize.

„Mobilitatea la prezent si viitor” este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilitatii acestor timpuri este mai inovatoare si mai interesanta ca oricand. Deloc…

Citeste continuarea Aici