A apărut o nouă opțiune pentru pasionații auto care vor să străbată orice teren, oricât de accidentat, dar în același timp să se deplaseze într-un vehicul luxos. O echipă de mecanici ruși a adăugat șenile unui Bentley Continental GT, transformându-l în cel mai elegant tanc din toate timpurile: Bentley Ultratank.

Hibridul neobișnuit a fost dezvăluit într-o filmare a canalului de YouTube AcademeG, publicată la sfârșitul săptămânii trecute. Acest tanc Bentley Continental GT, pe care mecanicii l-au poreclit Ultratank, nu a fost construit doar cu scopul de a fi fotografiat la expoziții, ci chiar funcționează.

Monstrul pe șenile poate atinge o viteză maximă de 50 km/h în momentul de față, dar echipa oferă asigurări că îl va modifica astfel încât să ajungă până la 100 km/h.

În afară de această îmbunătățire, mecanicii vor fi nevoiți să remedieze unele probleme majore. Spre exemplu, la viraje foarte strânse, șenilele alunecă de pe roți, iar vehiculul trebuie oprit pentru a le repoziționa – o muncă deloc simplă.

De asemenea, Bentley Ultratank încă nu are portiere, iar pedala de frână nu funcționează. Toate aceste „detalii” vor fi puse la punct cât de curând, iar în următorul video al celor de la AcademeG sperăm să vedem hibridul finalizat.

Cu toate că filmul este în limba rusă, utilizatorii YouTube au posibilitatea de a activa subtitrări în engleză, pentru a înțelege toate…

Citeste continuarea Aici