Pe masura ce isi dezvolta planurile pentru mobilitatea viitorului, BMW Group se concentreaza tot mai mult pe cooperari care sa faca urmatorul nivel al tehnologiei de electrificare disponibil pe scara larga clientilor la inceputul urmatorului deceniu.

Cooperarea intre constructorii auto de a impartasi cunostinte si resurse este importanta intr-un moment in care industria auto abordeaza provocari tehnologice precum condusul autonom, conectivitatea, electrificarea si serviciile (ACES).

Dupa trei ani de strategie NUMBER ONE > NEXT, BMW Group isi continua drumul, stabilindu-si o pozitie solida ca unul dintre principalii furnizori de mobilitatea electrica din lume. BMW Group este lider global al pietei premium datorita celui mai vast portofoliu de automobile electrificate si are cea mai mare cota de piata intre competitorii de lux traditionali.

Tren de rulare electric foarte integrat

BMW Group si Jaguar Land Rover au confirmat, astazi, ca isi unesc fortele pentru dezvoltarea urmatoarei generatii de propulsii electrice, intr-o miscare care sustine evolutiile tehnologiilor de electrificare necesare pentru tranzitia la un viitor ACES.

BMW Group si Jaguar Land Rover impartasesc aceeasi viziune strategica a tehnologiilor de propulsie electrica orientate spre viitor si ecologice. BMW Group vine cu o experienta indelungata in dezvoltarea si productia interna a numeroase generatii de propulsii electrice de la lansarea in 2013 a pionierului BMW i3. Jaguar Land Rover si-a demonstrat calitatile…

Citeste continuarea Aici