Viitorul plăcerii condusului se apropie rapid, iar BMW iNEXT a mai făcut un pas important pentru maturizarea producţiei de serie. Centrul de teste de iarnă al BMW Group de la Arjeplog (Suedia) găzduieşte pentru prima dată un automobil BMW iNEXT complet funcţional.

Testele efectuate servesc pentru optimizarea, examinarea şi armonizarea tuturor componentelor trenului de rulare, şasiului şi suspensiei în condiţii extreme de climă şi drum. De asemenea, combină cele mai noi dezvoltări din domeniile condusului autonom şi conectivităţii inteligente, oferind pasagerilor moduri complet noi de a experimenta condusul.

Versiunea de serie a BMW iNEXT va fi produsă la uzina BMW din Dingolfing

Versiunea de serie a BMW iNEXT va fi produsă la uzina BMW din Dingolfing cu începere din 2021. Noul avanpost tehnologic al BMW Group integrează principalele teme viitoare ale condusului autonom, conectivităţii, electrificării şi serviciilor (ACES), aşa cum sunt definite de strategia NUMBER ONE > NEXT a companiei.

BMW iNEXT, sub forma unui Sports Activity Vehicle (SAV) modern, întruchipează interpretarea de pionierat a plăcerii condusului specifică mărcii – cu propulsie pur electrică, sistem inteligent de tracţiune integrală şi tehnologie a suspensiei special dezvoltată. Acum, aceste componente sunt testate pentru prima dată împreună, în condiţii de iarnă şi în lumea reală la Cercul Arctic.

Această serie de…

Citeste continuarea Aici