Analizănd cele mai căutate modele pe piața de second hand din România am fost surprinși de faptul că modelul seria 3 în caroserie e90 este una dintre cele mai căutate modele. 

BMW Seria 3 în caroserie E90(2005-2012) este una dintre cele mai iubite mașini de pe piața second hand din România în special motorizarea de 2.0L diesel (320d).

Astăzi chiar vom prezenta un model BMW Seria 3 în acest test drive modelul prezentat este produs în anul 2010. Avănd tracțiune integrală xDrive și transimisie automată în 6 trepte.

BMW Seria 3 320d xDrive Automată

Modelul Seria 3 testat are ca și dotări navigație mare, transmisie automata, 4×4 xDrive, senzorii ploaie, parcare și luminii, xenon, interior din piele, pilot automat etc.

Pot spune cu mâna pe inimă că această a cincia generație de Seria 3 este un model deosebit cu un design atractiv încă și în prezent mai ales în echiparea M.

După cum am spus mai sus modelul este un 320d xDrive din anul 2010 un autoturism cu rulaj de doar 150.000 km.

Modelul a fost găndit a fi unul destul de sportiv direcția fiind una destul de tare față de orice alt BMW, ținute de drum este una excelentă iar aderența pe suprafețe umede în cazul modelelor xDrive te pot scoate de la greu.

Poziția joasă la volan este una destul de ciudată pentru persoanele scunde necesitănd ridicarea scaunului.

Propulsor de sub capota acestui model avănd cod-ul de motor N47 este modelul cu distribuția poziționat în spatele motorului,…

Citeste continuarea Aici