…s-a terminat raliul de casa, Total Transilvania Rally powered by Ford si s-a terminat bine pentru noi, locul 2 atat in clasamentul international-TER cat si in cel national CNR.

Sebi ca de obicei perfect, doar ca acum a fost un perfect fara voce… raman la parerea ca probele de la Cluj in frunte cu deja celebra „Dangau:” sint foarte tehnice si solicitante! Am reusit sa mergem bine si chiar repede pe alocuri 🙂 cu o mica sincopa pe Dangau-1 unde am iesti printr-un sant si am pierdut approx 15sec 😕… In rest un raliu bun, cu multi spectatori in special pe Floresti si la SS Cluj Arena… Nu pot sa nu remarc sprijinul pe care l-am avut in trafic de la toti cei din jurul nostru, multumim!
… asa cum le multumesc public tuturor autoritatilor pentru intreg sprijinul acordat, intr-un oras care are concomitent multe alte evenimente…!!

In alta ordine de idei am avut la dispozitie o masina-Ford Fiesta R5, care ca de fiecare data te face sa zambesti la fiecare metru parcurs cu ea, grazie Xmotors, multumesc Varu’ 🙂
…pentru prezenta noastra in campionatul 2019 le multumesc tuturor partenerilor nostri !!!
… ii felicit pe Simo & Serj Itu pe Joachim & Francois, pe Sebi & Bogdan Iancu si pe toti cei care au terminat acest raliu!
… cat despre NRA, bravo Team pentru inca un loc 1 !
… si nu in ultimul rand, ci dimpotriva, le multumesc tuturor celor care intr-un fel sau altul au muncit la acest raliu 👏👏 !!

Credit…

Citeste continuarea Aici