Sezonul 2019 a fost unul presărat cu satisfacţii, dar şi cu unele probleme pentru Bogdan Marişca. Pilotul Napoca Rally Academy a luat startul la şase din cele opt etape ale competiţiei interne. A încheiat pe a doua treaptă a podiumului la Raliul Harghitei şi la Transilvania Rally, a venit pe şase la Raliul Aradului, iar la Argeş, Sibiu şi Iaşi a abandonat. În final, locul 5 în clasamentul general al piloţilor şi titlul la echipe  alături de Napoca Rally Academy.

„Ca echipaj am terminat mai jos decât ne-am propus în acest an. Am fost prezenţi la şase etape, dintre care la două am terminat pe locul secund, una am încheiat-o pe şase şi la trei am avut abandonuri. Au fost şi probleme tehnice, au fost şi greşeli pe care le-am făcut, dar acesta este motorsportul, este un sport tehnico-aplicativ, în care şi materialul de concurs, în speţă maşina, are sensibilităţile ei, şi oricât de bine a-i pregăti o maşină, există riscul să se strice.

Ne bucurăm în schimb că echipa şi-a atins obiectivele. Colegii mei, tinerii piloţi NRA, şi-au atins fiecare obiectivul, au ieşit campioni la clasele lor. Astfel şi-au adus, substanţial, contribuţia la câştigarea unui nou titlu la echipe, al şaselea pentru noi. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon. Muncim deja la proiectele pentru anul următor. Vom încerca să continuăm pe drumul pe care…

Citeste continuarea Aici