Printr-un un parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Bosch lansează un program de masterat dedicat studenților pasionați de industria auto. Intiulat „Sisteme de management și control ale autovehiculelor”, programul țintește să formeze viitori ingineri în acest domeniu.

Producătorul german de componente auto Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, lansează în octombrie 2019 un nou program de masterat, în colaborare cu Departamentul de Autovehicule Rutiere și Transporturi din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN).

Intitulat „Sisteme de management și control ale autovehiculelor”, programul este dedicat pregătirii tinerilor pentru o carieră în industria auto. 22 de locuri sunt disponibile, în total.

În curriculum-ul programului de masterat sunt incluse cercetarea și proiectarea, dezvoltarea de software în domeniul auto, senzori și sisteme de control al motorului și module de practică de specialitate în cadrul centrului de inginerie.

 

Citește și:

 

Studenții cu rezultate remarcabile vor primi din partea Bosch și burse de excelență. Zece astfel de recompense sunt puse la bătaie.

Programul se adresează absolvenților Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică, precum și celor specializați în sfera IT&C.

Aceasta nu este prima oară când Bosch se implică în mediul academic. În anul universitar 2018-2019, Centrul de Inginerie Bosch din…

Citeste continuarea Aici