Două curse în Campionatul Național de Raliuri, doi navigatori, două podiumuri pentru brașoveanul Ciprian Daniel Lupu, pilot în scaun rulant;

Transilvania Rally: locul III la Clasa Național 12.

Viteza într-o competiție trebuie corelată cu siguranța și încrederea.  Încrederea este liantul dintre pilot si navigator. Fără încredere nu poți să obții ceea ce îți propui. Venit din competițiile de viteză în coastă unde efortul și concentrarea sunt dozate pe parcursul câtorva minute – al probei pe care o parcurgi, Ciprian Daniel Lupu și-a făcut debutul în raliuri la Sibiu în luna iulie a acestui an. Iar în raliuri efortul trebuie dozat pe parcursul mai multor probe speciale. Alături de Radu Gurămultă a reușit o performanță aparte: locul trei la clasa la care au participat. Cu multă modestie Ciprian ne-a declarat:

„Mi-am dorit să îmi fac debutul la Raliul Sibiului. Decizia a fost luată după ce m-am consultat cu echipa Napoca Rally Academy. A fost o experiență utilă și necesară. Ținta mea era să termin cursa și am reușit acest lucru beneficiind de răbdarea și experiența lui Radu. Un navigator trebuie să te tempereze, să te încurajeze și sa fie convins că poți să-i urmezi dictarea fără șovăire. Desigur în obținerea acelui podium am avut și șansă.”

Două curse în Campionatul Național de Raliuri, doi navigatori, două podiumuri pentru pilotul brașovean Ciprian…

Citeste continuarea Aici