Liviu Dragnea

Liviu Dragnea s-a jucat de-a urmărirea cu presa prin București, punând în scenă o urmărire ca în filme. Mai multe mașini cu geamuri fumurii au părăsit garajul subteran al blocului în care locuiește liderul PSD, iar jurnaliștii le-au urmărit prin trafic.

La două ore de la aflarea sentinței, o Skoda Superb a ieșit din garajul subteran al blocului din cartierul Domenii, sector 1, în jurul orei 16:15, și a început să facă turul Bucureștiului. Limuzina a mers spre Piața Victoriei, a ajuns apoi în Calea Dorobanților, unde câțiva trecători au dat cu pumnii și picioarele în mașina în care au presupus că se află liderul PSD.

Dragnea 2Dragnea 2Sursă: Digi24

Șoferul de Skoda a încercat să scape de mașinile în care se aflau echipele de filmare ale televiziunilor și chiar a întors de două ori lângă un refugiu de tramvai, nu departe de Parcul Cișmigiu, s-a îndreptat din nou spre Piața Victoriei și a ajuns ulterior aproape de Palatul Parlamentului.

Această mașină însă, s-a dovedit a fi doar o diversiune.

Patruzeci de minute mai târziu, o Dacia Duster de culoare neagră, care aparține Poliției, a ieșit din garajul blocului din strada Alexandru Constantinescu. Prin geamurile fumurii, un fotogaf a obținut instantaneul mult-așteptat: Liviu Dragnea se afla pe bancheta din spate, însoțit de un reprezentant al Poliției.

Liviu DragneaLiviu DragneaFoto: Alex Costache/Facebook

SUV-ul negru a ajuns, în jurul orei 17:20, la penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu…

Citeste continuarea Aici