SEAT Tarraco este „Cel mai 4×4 SUV” din România, în timp ce categoria SUV Premium a fost adjudecată de noul Range Rover Evoque.
Jeep Wrangler Unlimited a fost ales „Cel mai 4×4 off-road” din România, iar Isuzu D-Max a câștigat  categoria pick-up. 
Kia Sportage Mild Hybrid este câștigătorul categoriei „Cel mai 4×4 SUV verde”.

Cel mai nou SUV din gama SEAT, Tarraco, a fost încoronat cu titlul „Cel mai 4×4 SUV” din România. Victoria a fost una clară în fața unor competitori puternici din noul val al SUV-urilor: Dacia Duster, Hyundai Santa Fe și Jaguar E-Pace.

Tarraco este al treilea SUV din gama SEAT, după Ateca și Arona, fiind și cel mai mare. SUV-ul spaniol a convins juriul prin ținuta sa de drum echilibrată, sportivitatea caracteristică mărcii și interiorul spațios, plus tabloul de bord digitalizat.

Strategia clară a mărcii SEAT, oglindită în noua gamă de modele, vine în sprijinul a tot ceea ce facem pentru a promova cum se cuvine această marcă. În mod absolut firesc, găsim ca prezența voastră alături de noi contribuie la o mai bună percepție a mărcii SEAT în fața publicului larg, a utilizatorilor și a viitorilor utilizatori de autovehicule.

Da, este un început bun în piața auto din România pentru SEAT Tarraco. După seriile de premii obtinute și la nivel internațional, noul Tarraco, cel mai tânăr membru al familiei SUV SEAT (alături de Arona și Ateca),…

Citeste continuarea Aici