BMW a anunțat că va introduce în curând și conectivitate Android Auto pentru modelele sale. Mai mult, aceasta va fi wireles.

Citește și:

BMW ironizează Tesla: „are geamuri cu protecție împotriva cioburilor”. La ce model nou se referă

Off-road fără compromisuri: BMW Seria 7 de urcat în vârf de munte! (VIDEO)

BMW Seria 8 Gran Coupé: cât costă în România cel mai sexy BMW al momentului

Sistemul de infotainment de la BMW este lăudat – pe bună dreptate – ca fiind unul dintre cele mai bune aplicații tehnologice de acest fel din lumea auto modernă. Asta în ciuda faptului că îi lipsea un element important: conectivitatea smartphone de tip Android Auto.

Până acum, posesorii BMW puteau beneficia de conectivitate mașină-telefon doar prin Apple CarPlay, compatibil, firește, doar cu telefoanele Apple. O decizie curioasă, având în vedere că Andoid are o cotă mai mare de piață comparativ cu iOS. Mai mult, producătorul bavarez a fost criticat pentru că a perceput taxă de utilizare pentru Apple CarPlay, sub forma unui abonament anual.

BMW M135i

Însă BMW a anunțat că va renunța la abonament și, mai mult, va introduce și Android Auto ca soluție de conectivitate in-car. Evenimentul este marcat și de o premieră în industria auto: BMW va fi primul producător auto care să ofere pe modelele sale conectivitate wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Informațiile afișate prin intermediul acestor servicii vor fi…

Citeste continuarea Aici