Revenirea pe asfalt a fost necruțătoare cu echipajele Cupei DACIA, care au alergat weekendul trecut pe probele speciale de la Cluj. O serie de răsturnări de situație le-a adus victoria lui Cristi Sugar/Vlad Colceriu la Transilvania Rally, care revin astfel în lupta pentru titlu competiției monomarcă. Debutanții au impresionat printr-un ritm competitiv și au ocupat în final locurile 2 și 3 de pe podiumul general Cupa DACIA al acestei etape.

Dragoș Popa/Sorin Colceriu au condus raliul încă de la prima probă și au încheiat prima zi de concurs la 3 secunde în fața lui Cristi Sugar/Vlad Colceriu, care au câștigat totuși 2 din cele 3 probe disputate vineri. Tânărul piteștean și-a început a doua zi de concurs cu o penalizare de 1 minut, care l-a pus într-o situație din care conducerea cursei părea aproape imposibil de recuperat.

Prima trecere pe proba regină Dângău la vale de 30 km a fost dominată de Cristi Sugar/Vlad Colceriu, cei mai rapizi cu un avans de peste 30 de secunde, împingându-și limitele în încercarea de a compensa greșeala dimineții de sâmbătă. Pe aceeași probă, după un parcurs în care nu și-a găsit ritmul cu care ne-a obișnuit, Andrei Mitre a ieșit din jocul pentru conducerea clasamentului etapei din cauza unei pene de cauciuc care l-a întârziat minute bune.

Probleme nu s-au terminat însă aici pentru echipajele Cupei DACIA, deoarece Dragoș Popa/Sorin Colceriu au pierdut…

Citeste continuarea Aici