Utilajele agricole sunt la mare cautare, indiferent de sezon, asa ca daca vrei sa vinzi un echipament, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii profit mai usor.

5 Sfaturi utile pentru a vinde un utilaj agricol
Fermierii care nu au un buget mare la dispozitie cauta intotdeauna sa cumpere utilaje agricole second hand, motiv pentru care ei apeleaza la site-urile de specialitate pentru cele mai bune anunturi utilaje agricole. Insa, ca si vanzator, inainte de a publica un anunt de vanzare, daca vrei sa iti vinzi mai repede utilajul, iata ce ai de facut!

Curata foarte bine utilajul
Inainte de a scoate la vanzare orice utilaj agricol, tractor, cositoare, semanatoare, etc, curata si igienizeza foarte bine, interior-exterior, utilajul. Un posibil cumparator nu va acorda atentie unui utilaj agricol murdar si neingrijit, indiferent daca este intr-o stare perfecta de functionare.

Inlocuieste componente, daca este cazul
Daca o piesa importanta, care are impact direct asupra functionalitatii utilajului agricol, nu functioneaza normal, este recomandat sa o inlocuiesti inainte de vanzare. Este un procedeu ce iti va asigura succesul vanzarii, dar si un procedeu care ii va asigura viitorului proprietar confort si siguranta. Asadar, verifica starea uleiului, motorului, aerului conditionat si fii sigur ca totul functioneaza perfect.

Realizeaza fotografii relevante
Atunci cand vrei sa iti promovezi utilajul intr-un anunt online de vanzare, trebuie sa stii ca orice cumparator cauta fotografii…

Citeste continuarea Aici