Raliul Argeșului a fost prima etapă a sezonului 2019 în Campionatul Național de Raliuri, eveniment care a revenit cu mare fast după 9 ani de absență, fanii piteșteni și din întreg județul Argeș având un răspuns impresionant la invitația organizatorilor de a fi prezenți la raliu.

Desfășurată în perioada 2-4 mai, competiția a programat 100 de kilometri cronometrați pe 8 probe speciale pe Transfăgărășan, în zona Curtea de Argeș, dar și în Pitești, pe o superspecială lungă, de peste 7 kilometri, desfășurată în zona Stadionului ”Nicolae Dobrin” sub privirile a aproximativ 12.000 de spectatori.

Cu 5 echipaje la startul Cupei Suzuki, Raliul Argeșului a inceput cu o probă specială anulată din cauza ieșirii în decor a altui echipaj. Pe a doua specială a raliului, Bogdan Vrabie și Levente Csegzy pornesc în forță și se impun, fiind urmați de echipajele Dănuț Budai / Lucian Budai și Bogdan Talașman / Andrei Mitrașcă.

Pe superspeciala din oraș, sub privirile miilor de fani, Andrei Georgescu și Dumitru Gheorghe au un ritm excelent și obțin al doilea timp în cupa monomarcă, la doar 3,5 secunde de liderul raliului, Vrabie/Csegzy, și cu 1,1 secunde în fața echipajului Talașman/Mitrașcă.

Astfel, la finalul primei zile de concurs, Vrabie și Csegzy erau lideri cu 14,2 secunde în fața echipajului fiu-tată Budai și 14,9 în fața debutantului Georgescu, care este însoțit de…

Citeste continuarea Aici