Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au bifat un nou podium în 2019. Giri și Tudor și au terminat pe locul 3 Bulgaria Rally, prima etapă din cadrul ERT – Balkan Rally Trophy 2019. Desfășurată pe trasee în jurul orașului Varna, cursa din țara vecină a fost una foarte interesantă pentru cei doi brașoveni, care, dacă nu aveau o penalizare de 90 de secunde, puteau spera la un nou succes balcanic.

„Într-unul din parcurile de service dintre probe am avut o problemă cu fuzeta de la roata stânga față, în sensul că am observat foarte târziu că aveam două prezoane rupte. Am întârziat ieșirea din service cu câteva minute, pentru a schimba fuzeta, astfel că am primit o penalizare de 90 de secunde, ceea ce ne-a anulat șansele la victorie”, a povestit Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Giri a rămas impresionat de atmosfera de la Bulgaria Rally, o etapă cu foarte mulți fani pe probe, dar și cu „speciale” interesante.

„A fost un raliu foarte frumos, cu probe foarte rapide și tehnice. Am întâlnit tot felul de suprafețe de rulare, de la asfalt denivelat, la asfalt lucios, de ziceai că mergi pe gheață, până la o porțiune de 3 km de pământ, de drum de țară. Am avut și noroc de vreme bună, chiar dacă sâmbătă erau niște amenințări de ploaie.

Dacă nu ar fi fost acea penalizare, probabil că am fi avut o șansă mare de a câștiga cursa. Din păcate,…

Citeste continuarea Aici