Motive de satisfacţie pentru echipa clujeană Napoca Rally Academy după Raliul Iaşului, dar şi schimbări de planuri pentru finalul de sezon. Cu victoria obţinută în capitala Moldovei, fraţii Maior, Norbert şi Francesca, sunt noii campioni naţionali la juniori şi la clasa RC5. Mihnea Mureşan şi Alina Pop au avut şi ei o prestaţie excelentă, câştigând atât la clasa RC4, cât şi la două roţi motrice, iar echipajul Andrei Mitre / Robert Maior a încheiat pe locul 2 la Cupa Dacia.

Dacă evoluţiile excelente ale juniorilor au adus o nouă victorie la echipe pentru Napoca Rally Academy, cei „mari” s-au lovit de capetele de pod la Iaşi, Simone Tempestini pe proba 3, iar Bogdan Marişca pe PS 7.

„În primul rând vreau să-i felicit pe juniorii noştri. Datorită lor ne-am impus în clasamentul pe echipe chiar şi cu un dublu abandon la maşinile din grupa RC2. Norbert, Mihnea şi Andrei au făcut un raliu inteligent şi ca urmare au obţinut rezultate excelente. Simone şi Bogdan au fost din nou cei mai rapizi din grupul fruntaş, dar din păcate două greşeli au dus la abandonul amândurora, când fiecare se afla în postura de lider.

Nu suntem fericiţi după acest raliu, dar nici nu dramatizăm. Singurul regret este acela că trebuie să anulăm participarea în Ţara Galilor, fiindcă foarte probabil va fi necesară prezenţa lui Simone la Braşov. Important este că şi în situaţia de faţă, cu cele…

Citeste continuarea Aici