Soția și tatăl lui Michael Schumacher au luat o hotărâre fără precedent: vor acorda interviuri și îi vom vedea într-un documentar despre legendarul pilot de Formula 1.

Decizia luată de Corinna Schumacher și Rolf Schumacher vine la mai bine de 5 ani de la teribilul accident petrecut la schi, în decembrie 2013.

Filmul, care va se va numi simplu “Schumacher”, va fi lansat în cinematografe în luna decembrie, anunță presa engleză. Documentarul va apărea  în cinematografele din Germania și Elveția, se arată într-un material digisport.ro.

Citește și:

Este pentru prima dată când Corinna și Rolf Schumacher vor apărea în fața camerelor, după drama în urma căreia Michael Schumacher a rămas imobilizat. Corinna (50 de ani) a vorbit foarte rar despre soțul ei, dar a acceptat să acorde un interviu care va fi parte din documentarul care va fi lansat la finalul acestui an.

Aceeași decizie a luat-o și Rolf Schumacher (73 de ani), dar jurnaliștii britanici mai scriu că imagini cu Michael Schumacher după accident nu vor apărea în acest film.

Trailerul acestui documentar va apărea la festivalul de la Cannes, care va începe în această săptămână.

Citeste continuarea Aici