Macadamul a făcut victime în topul Cupei DACIA la Raliul Iașului, etapă care a fost câștigată de echipajul Dragoș Popa/Sorin Colceriu, în timp ce Andrei Mitre/Robert Maior au preluat conducerea clasamentului provizoriu. Vlad Răducanu/Laurențiu Mandu și-au construit un avans în fruntea debutanților, acolo unde și juniorul de 16 ani Andrei Gheorghiu a prins un loc pe podium chiar la etapa sa de casă, la primul raliu din carieră.

Etapa a șasea a Campionatului Național de Raliuri s-a disputat la Iași pe 6-7 septembrie, unde cei peste 130 km de probă specială au provocat echipajele care au alergat românește să își gestioneze corect resursele pe macadamul spectaculos și să bifeze un rezultat bun la finalul unui raliu greu, dar frumos.

Cu toate astea, 2 din cele 3 echipaje din fruntea clasamentului provizoriu au abandonat în urma unor ieșiri în decor, pierzând puncte importante în contextul în care Raliul Iașului, la fel ca Arad, a avut coeficient de 1,2.

Tânărul Cristi Sugar a dus vineri o luptă frumoasă cu localnicul Bogdan Gheorghiu și cu Dragoș Popa, terminând prima zi de concurs în fruntea batalionului de Dacii cu un avans de 12 secunde în fața lui Popa, Mitre fiind al treilea la aproape un minut distanță. B. Gheorghiu/A. Pintilii au ieșit din joc după un incident pe a doua trecere pe Mădârjac, pierzând astfel conducerea clasamentului general provizoriu al cupei monomarcă.

Se pare…

Citeste continuarea Aici