Cu o primă etapă desfășurată pe teren propriu, în fața fanilor argeșeni, campania din Campionatul Național de Raliuri continuă pentru DTO Rally Team cu un raliu de macadam, care va avea loc în acest weekend. Raliul Aradului se află la a 11a ediție și are loc pe drumurile de pământ din județul din vestul țării, fiind locul unde gruparea a obținut prima victorie în clasamentul echipelor, în 2018, dar și competiția unde Valentin Porcișteanu și Dan Dobre s-au impus pentru prima dată de la revenire.

Raliul Aradului 2019 se bazează pe un format foarte similar cu cel din sezonul trecut, diferențele dintre cele două ediții fiind minore. Competiția programează 9 probe speciale diversificate, care vor pune la încercare mașinile de concurs și echipajele din toate punctele de vedere, strategia urmând a fi unul din principalele elemente care vor face diferența. A doua etapă CNR 2019 va debuta astăzi cu startul festiv din centrul Aradului, scena din fața Primăriei urmând a găzdui prezentarea echipajelor în fața fanilor locali.

Vineri dimineață are loc shakedown-ul, locul de încălzire pentru echipaje, urmând ca prima zi competițională să poarte concurenții pe 4 speciale: două treceri pe rapida și spectaculoasa ”Frumușeni”, una pe tehnica ”Șiștarovăț”, ca mai apoi pe superspeciala desfășurată pe principalul bulevard din Arad spectatorii să aplaude evoluția favoriților….

Citeste continuarea Aici