Caravana Campionatului Național de Raliuri 2019 a purtat echipajele în lunile mai și iunie pe probele speciale de asfalt ale Raliului Argeșului și apoi pe macadamul din județele Arad și Bacău, ultima cursă aducând prima dublă-victorie a sezonului pentru DTO Rally Team. Echipa argeșeană s-a impus în clasamentul echipelor și cel general la Raliul Moldovei, iar acum se pregătește intens de o mult așteptată revenire pe asfalt, la Raliul Perla Harghitei.

Competiția care are comandamentul în Odorheiu Secuiesc este recunoscută pentru probele speciale tehnice și de viteză, care sunt printre cele mai apreciate de către fani și concurenți, în special ”Lueta”, o probă de referință în Campionatul Național de Raliuri. Concursul debutează cu recunoașterile traseului, ca mai apoi echipajele DTO Rally Team să fie prezentate fanilor locali în cadrul startului festiv de joi seara. După testele oficiale ale cursei, care au loc vineri dimineață, concurenții vor porni pe 12 probe speciale care vor testa, din nou, limitele mașinilor de concurs, a relației pilot-copilot, dar și cele fizice și psihice.

După ce la Raliul Moldovei DTO Rally Team a obținut cele mai bune rezultate ale sezonului 2019 până în acest moment și Citroen-ul C3 R5 cu care Vali Porcișteanu și Dan Dobre au ”alergat” s-a impus categoric în clasamentul general, Raliul Perla Harghitei reprezintă o nouă provocare pentru echipă de…

Citeste continuarea Aici