Fiul lui Liviu Dragnea

A mers cu peste 300 km/h pe autostradă, a rulat cu 130 km/h prin București, a trecut pe roșu și a dat mită ca să scape de sancțiune. Fiul lui Liviu Dragnea este pasionat de mașini și s-a lăudat pe un formul de specialitate cu episoadele în care și-a bătut joc de regulile de circulație.

Digi24 l-a identificat pe Dragnea junior sub username-ul „xht20” pe formulul 4tuning. Posesor de Volkswagen Golf R tunat, cu 776 de cai putere, de Audi S3, Audi A8, Skoda Octavia RS și BMW X5 și BMW Seria 7, Valentin-Ștefan Dragnea a povestit, sub protecția anonimatului, pe forum, cum și-a bătut joc de regulile de circulație de când și-a luat permisul.

Mai mult, anul trecut, tatăl său a plecat la mare cu un BMW Seria 7, care îi aparține juniorului. Acesta plătite 130.000 de euro în 2016 pentru limuzina cu motor de 3.0 litri și 320 de cai putere.

Circ în trafic – Cu ce mașină s-a dus Liviu Dragnea să se predea?

Autoritățile au descoperit ulterior că mașina cu numărul de înmatriculare TR 37 HXJ nu avea Inspecția Tehnică Periodică efectuată. “Fiul meu o să primească amendă, să se învețe minte”, spunea atunci liderul PSD despre fiul său care avea o serie de antecendente: în 2009, rămăsese fără permis pentru că ignorase culoarea roșie a semaforului.

Amendă a primit fiul lui Liviu Dragnea și pentru că nu purta centura de siguranță. Pentru această contravenție, fiul lui Dragnea are șase amenzi la…

Citeste continuarea Aici