Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a detaliat starea lucrărilor la metorul din Drumul Taberei. Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Firea a vorbit și despre centura ocolitoare a Bucureștiului, pasajul Domnești și calea ferată Otopeni-Gara de Nord.

Gabriela Firea a participat la o întâlnire cu ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a discuta subiectele menționate mai sus. La ședință au participat și parlamentari social-democrați din București și Ilfov, precum și specialiști din CNAIR, PMB, Metrorex și de la primăriile de sector.

[n.r. Am discutat] despre centura Capitalei, proiectele de construire a pasajelor supraterane de la Domnesti, Berceni, Oltenitei si Mogosoaia, lucrarile de la metrou – magistralele M5 si M6, precum si despre calea ferata ce va lega Bucurestiul de Otopeni, lucrare care ar trebui finalizata pana la inceperea Campionatului European de Fotbal din 2020”, scrie Gabriela Firea.

 

Citeşte şi:

 

Pentru ca mare parte din aceste obiective de investitii se afla in administrarea Ministerului Transporturilor, insa acestea necesita colaborarea cu Primaria Capitalei, am convenit cu ministrul Transporturilor sa mergem impreuna pe teren pentru a verifica stadiul lucrarilor dar si sa colaboram indeaproape, prin constituirea unor grupuri mixte de lucru, astfel incat sa putem solutiona, in timp cat mai scurt, orice problema care poate aparea pe parcursul desfasurarii…

Citeste continuarea Aici