A patra etapă a Campionatului Național de Raliuri s-a desfășurat weekend-ul care s-a încheiat pe probele speciale de asfalt din județul Harghita, pe un traseu tehnic care a reprezentat o provocare pentru echipaje și mașinile de concurs. Raliul Perla Harghitei a programat peste 120 de kilometri cronometrați pe 12 probe speciale, inclusiv pe o superspecială care a atras un număr mare de fani dornici să aplaudele echipajele și spectacolul.

Un raliu plin de ghinioane, cu multe probleme tehnice, cu pene de cauciuc, dar și cu greșeli de pilotaj. Așa s-ar rezuma a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri pentru DTO Rally Team, echipă care venea cu speranțe mari la Raliul Perla Harghitei, unde își propunea să repete victoriile de la Raliul Moldovei. Din păcate, din cele cinci echipaje ale grupării, unul singur a reușit obiectivul stabilit înaintea cursei, în timp ce celelalte patru au avut parte de ghinioane sau probleme tehnice.

Pentru Vali Porcișteanu și Dan Dobre, cel mai rapid echipaj DTO Rally Team, Raliul Perla Harghitei este unul în care incidentele s-au ținut lanț de-a lungul anilor. Acest sezon nu a făcut excepție, cu multiple probleme pentru vicecampionii din 2018 care concurează în acest an cu un Citroen C3 R5, o mașină rapidă și fiabilă.

”Se pare că Raliul Harghitei nu ține cu noi deoarece în fiecare an am avut evenimente pe probe. Anul acesta îmi doream să trecem cu bine…

Citeste continuarea Aici