Habitat for Humanity Romania

240 voluntari vor participa la BIG BUILD 2019 – cel mai mare eveniment de construire accelerată și voluntariat din România.

Habitat for Humanity România și Kaufland România vor construi 10 case în doar 5 zile pentru 10 familii!

Anul acesta, cea de-a 11-cea ediție BIG BUILD – evenimentul de voluntariat, de construire accelerată de case – se va desfășura în perioada 7 – 11 octombrie, în comuna Vaideeni din județul Vâlcea.

BIG BUILD 2018_ziua 1 (1)BIG BUILD 2018_ziua 1 (1)

Peste 240 de voluntari români și străini se alătură misiunii organizației și vor munci împreună cu familiile partenere la ridicarea celor 10 locuințe. La final, 10 familii rămase fără locuințe în urma viiturilor din 2014 se vor muta în case noi și vor începe, în sfârșit, să ducă o viață normală.

Habitat for Humanity România alături de partenerul strategic, Kaufland România, vor construi 10 locuințe pentru 10 familii!

Un container nu poate ține loc de o casă decentă. Nu pentru familiile din Vaideeni, Vâlcea, pe care le vom ajuta la BIG BUILD 2019. Inundații puternice au lăsat complet fără case, în 2014, zeci de familii din Vaideeni, iar de atunci, cinci dintre ele sunt nevoite să locuiască în containere. Aici, în aceste cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald, familiile greu încercate gătesc și dorm, iar copiii își fac lecțiile și se joacă. În aceste containere nu există apă, căldură sau toaletă, iar „utilitățile” se rezumă la o sursă…

Citeste continuarea Aici