Hyundai Motorsport a terminat pe podium in Rally Chile, o etapa complet noua in calendarul Campionatului Mondial de Raliuri FIA (WRC)
Sebastien Loeb a obtinut primul sau podium cu Hyundai Motorsport, iar Andreas Mikkelsen s-a clasat pe pozitia a saptea
Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul, copilotul sau, nu au nicio problema dupa accidentul de sambata

Hyundai Motorsport a terminat pentru a 6-a oara pe podium in acest sezon, dupa ce Sebastien Loeb si Daniel Elena, copilotul sau, s-au clasat pe pozitia a treia in Rally Chille, etapa a sasea a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Sebastien Loeb a reusit permanent sa-si imbunatateasca timpii pe probe si a urcat, pas cu pas, de pe pozitia a opta, pe care se afla dupa prima zi a raliului, pana pe locul 3, fiind implicat intr-o lupta stransa cu Sebastien Ogier pentru locul secund.

Dupa podiumul din Argentina, Andreas Mikkelsen si Anders Jæger-Amland, copilotul sau, au terminat aici doar pe locul sapte avand probleme cu dictarea la prima prezenta a acestei etape in calendarul competitional.

Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul au fost implicati intr-un accident, pe speciala a opta, programata sambata, fiind transportati imediat la spital pentru o examinare detaliata. La spital s-a confirmat ca membri echipajului nu au suferit nicio fractura sau orice alta accidentare. Echipajul belgian nu a mai putut continua etapa din Chile, dar va reveni in Raliul Portugaliei, programat…

Citeste continuarea Aici