Hyundai Motorsport a terminat pe podium in Raliul Marii Britanii, etapa a 12-a din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC)
Thierry Neuville s-a clasat pe locul secund, Andreas Mikkelsen pe sase, iar Craig Breen pe locul opt
Cu punctele adunate de Neuville si Mikkelsen, echipa si-a pastrat prima pozitie in clasamentul constructorilor cu doua etape ramase de disputat in acest sezon

Hyundai Motorsport si Thierry Neuville au terminat Raliul Marii Britanii, etapa a 12-a din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), pe locul secund. Andreas Mikkelsen a incheiat aceasta etapa pe locul sase, iar Craig Breen pe locul opt. Cu punctele adunate de Neuville si Mikkelsen, echipa si-a pastrat prima pozitie in clasamentul constructorilor, cu doua etape ramase de disputat in acest sezon

Neuville, impreuna cu Nicolas Gilsoul copilotul sau, a terminat etapa la doar 10,9 secunde in spatele liderului, acesta fiind cel de-al 11-lea podium individual pentru echipa in 2019, echipajul norvegian reusind sa castige 3 probe speciale. Pentru Hyundai Motorsport a fost a treia clasare pe podium în Raliul Marii Britanii, dupa 2016 si 2017.

Nu cred ca puteam obtine mai mult de atat in acest weekend. A fost o lupta dificila si foarte stransa. Sunt multumit de evolutie, dar dezamagit putin de rezultatul final. Ar fi trebuit sa ne clasam in fata lui Tänak, dar din pacate nu am facut asta. Lupta pentru titlu contitnua in Spania si acolo trebuie sa fim in fata sa….

Citeste continuarea Aici