Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, lung de 22 km, a fost finalizat și recepționat de CNAIR, însă autoritățile refuză să-l dea în folosință. Șoferii nu pot conduce pe acest tronson din cauza lotului vecin, numărul 3, care nu a fost realizat corespunzător.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a recepționat lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, ceea ce – în teorie – înseamnă că poate fi dat în folosință. Practic, șoferii nu pot circula pe acest segment de drum.

 

Citește și:

 

Cei 22 de kilometri recepţionaţi astăzi pe Autostrada 1 (A1), între localităţile Şoimuş şi Ilia din judeţul Hunedoara (Lotul 4 Lugoj- Deva), nu au putut fi deschişi circulaţiei din cauză că nu poate fi descărcat traficul rutier de pe acest sector”, anunță CNAIR într-un comunicat de presă.

Problema ține de lotul 3, lung de 21 km, care este de asemenea finalizat. Totuși, CNAIR nu l-a recepționat pe motiv că lucrările nu respectă standardele de calitate stipulate în contract.

Descărcarea traficului rutier de pe lotul 4 s-ar efectua prin nodul Ilia, care este amplasat pe lotul 3 al drumului de mare viteză.

Șocul cel mare ar fi fost dacă s-ar fi recepționat în condiiți normale, la data stabilită, ambele loturi! Dar așa este în nota obișnuită a societății noastre minuntate!”, comentează sarcastic un internaut pe pagina de Facebook „Asociația Pro…

Citeste continuarea Aici