Simone Tempestini și Bogdan Marișca au rămas în fruntea ierarhiei Raliului Perla Harghitei după bucla secundă a zilei finale. În spatele lor se dă însă o luptă acerbă pentru ultima treaptă a podiumului. Aceasta este ocupată momentan de Dan Gîrtofan, care a progresat două poziții. Raliul Perla Harghitei contează ca a patra etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorie, întreceri derulate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Simone Tempestini a dus la 8 numărul victoriilor de probă specială, după ce și-a adjudecat și toate cele trei probe ale buclei secunde a zilei finale din Raliul Perla Harghitei 2019. Marișca rămâne al doilea, chiar dacă pe primele probe n-a izbutit decât al 7-lea timp. În spatele lor însă, lupta pentru ultima treaptă a podiumului s-a încins.

Prima probă i-a avut în spatele lui Tempestini pe Gîrtofan și Barbu. Pițigoi a terminat doar cu al 11-lea timp, astfel că Barbu a urcat pe podium. Mai mult, Gîrtofan se apropia la numai 1,6 secunde de ”Dodo”, semn că disputa va deveni tot mai aprinsă pe măsura apropierii de finalul întrecerii. Porcișteanu, confruntat în continuare cu probleme tehnice, a pierdut din nou timp prețios. A rămas pe 6, dar ecartul său față de piloții care-l preced a crescut substantial.

Proba următoare a adus o altă…

Citeste continuarea Aici