Cupa Suzuki și-a desfășurat a patra etapă a sezonului 2019 în weekend-ul abia încheiat pe drumurile de asfalt din județul Harghita. Cu probe speciale tehnice, variate și înguste sau rapide, Raliul Perla Harghitei a programat peste 120 de kilometri de probă specială pe care șase echipaje s-au luptat la bordul modelelor Suzuki Swift Sport.

Prima zi de concurs începe cu cea mai lungă probă a raliului, ”Bucin”, pe care Dănuț și Lucian Budai se impun, ca mai apoi echipajele Andrei Georgescu & Mihaela Balint și Bogdan Vrabie & Levente Csegzy să obțină cei mai buni timpi pe următoarele două probe de vineri. La finalul primei zile de concurs, după superspeciala desfășurată pe străzile din Odorheiu Secuiesc, unde fanii au fost prezenți în număr mare, echipajul Budai/Budai se afla la conducere, urmat pe podium de Georgescu/Balint și Vrabie/Csegzy.

A doua zi a competiției a programat 9 speciale pe care cele trei echipaje din fruntea cupei monomarcă s-au luptat de la egal la egal pentru victorie, cu diferențe infime și uneori cu timpi identici pe probe.

Andrei Georgescu și Mihaela Balint cresc ritmul de la o specială la alta, recuperează timp și după a opta probă reușesc să treacă în fruntea Cupei Suzuki, cu multiple victorii de specială în fața adversarilor. Astfel, echipajul debutant reușește primul podium în cupa monomarcă – o victorie muncită, la finalul unui raliu în care cei doi…

Citeste continuarea Aici