Cu o pauză de peste o lună de la etapa precedentă, Cupa Suzuki a revenit la începutul lunii septembrie cu o nouă cursă, desfășurată de această dată în Moldova, în județul Iași. Cu probe speciale de macadam de viteză, dar și cu secțiuni tehnice, cu o suprafață de concurs excelentă, Raliul Iașului a fost o provocare interesantă pentru echipajele care concurează cu modelul Swift Sport, mașină care și-a dovedit fiabilitatea și viteza și în trecut la Iași, unde rezultatele Suzuki-ului au fost de lăudat.

Cu șapte echipaje la start, lupta din Cupa Suzuki s-a anunțat una de urmărit, fanii având parte de incidente, de un duel strâns pentru victorie, dar și de o ieșire în decor a unuia dintre echipajele considerate favorite. Cu 132 de kilometri cronometrați, Raliul Iașului a fost una din cele mai surprinzătoare competiții din acest an, cele 10 probe speciale fiind adevărate teste pe care echipajele le-au trecut cu brio.

Bogdan Vrabie și Levente Csegzy veneau la Iași după o ieșire în decor la Raliul Perla Harghitei și o evoluție sub așteptări la Sibiu, în timp ce echipajele Dănuț Budai & Lucian Budai și Andrei Georgescu & Mihaela Balint obținuseră victorii în ultimele două curse și își doreau să continue în același ritm.

Cu o viteză surprinzătoare la Raliul Sibiului, Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă se înscriau pe lista pretendenților la victorie, în timp ce David…

Citeste continuarea Aici