Weekend-ul trecut a avut loc cel mai important eveniment al Jeep® Owners Group (J.O.G.) la San Martino di Castrozza, Italia.
Eco-durabil: Zona Camp Jeep a fost realizată folosind 100 de metri cubi de lemn, însumând 250 de tone, toate provenind din copacii care s-au prăbușit în pădurile vecine în timpul furtunilor din octombrie.
Cel de-al șaselea Camp Jeep a înregistrat un mare succes: au fost prezente peste 700 de SUV-uri Jeep și peste 1.500 de persoane, dovadă a legăturii speciale dintre Jeep și entuziaștii acestei mărci.
Vizitatorii Camp Jeep au avut ocazia să admire noul Jeep Gladiator, cel mai capabil pick-up de dimensiuni medii.
Noul model Jeep Wrangler 1941, proiectat de Mopar®, a debutat la Camp Jeep.
Pe parcursul weekend-ului, participanții s-au bucurat de activitățile oferite în cadrul Camp-ului. Acestea au inclus aventuri off-road cu instructori de la Jeep Academy, precum și sporturi în aer liber, grătare, activități pentru copii, concerte live, dar și spectaculoasa Paradă Jeep, care a ajuns la Passo Rolle, la o altitudine de 2.000 de metri.

Camp Jeep® din acest an a fost un eveniment spectaculos și a reușit să implice cel mai mare număr de participanți din istoria Camp Jeep®: peste 700 de automobile Jeep și peste 1.500 de entuziaști, inclusiv participanți care au venit alături de familiile lor, copii și grupuri din întreaga Europă, chiar și din Japonia. Un melanj de…

Citeste continuarea Aici