Noua Kia Ceed este Mașina Anului 2019 în România

– A treia generație Kia Ceed reeditează victoria din 2008 a primei generații, fiind votată aproape în unanimitate pe locul 1 de către juriul APAR.
– „Mașina Anului în România” este cea mai importantă competiție organizată de APAR și anul acesta aniversează 20 de ani de la prima ediție.

Noul model Kia Ceed a câștigat titlul „Mașina Anului 2019 în România” acordat de juriul Asociației Presei Auto din Romania (APAR). Kia Ceed câștigă astfel disputa celor șapte modele finaliste cu un total de 221 puncte. Și prima generație Kia cee’d a câștigat acest trofeu pentru anul 2008. Podiumul final a fost completat de Opel Combo care a acumulat 130 puncte, respectiv Hyundai Kona cu 129 puncte.

Ajunsa la cea de-a 20-a ediție, competiția „Mașina Anului în România” organizată de Asociatia Presei Auto din România s-a derulat pentru a patra oară consecutiv la Academia Titi Aur. Cele șapte modele finaliste au fost selectate în prealabil de juriul competiției format din 15 membri din toate mediile de comunicare, din peste 30 de modele nou lansate anul acesta, eligibile conform criteriilor competiției. Cele șapte finaliste au fost: Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Ceed, Mercedes A-Class, Mitsubishi Eclipse Cross, Opel Combo și Volkswagen Touareg.
Am primit cu mare satisfacție vestea că noul Ceed a câștigat titlul Mașina Anului 2019 în…

Citeste continuarea Aici