Mașina hibridă poate fi soluția optimă de mobilitate pentru cei mai mulți clienții care doresc un automobil nou. Chiar și second hand. Dacă informația e puțină, clientul deschis la nou și venit din afara industriei auto, mai mult ca sigur va crede că o mașină hibridă este potrivită pentru el. Pe de altă parte, mașina hibridă este complet inutilă: e complicată, scumpă, grea și lentă. În acest articol vei găsi informațiile necesare să înțelegi un pic mai bine fenomenul numit mașină hibridă.

Și acum să le luăm pe rând. Înainte să conchizi că o mașină hibridă este perfectă pentru tine e bine să știi câteva lucruri importante.

E complexă

În primul rând, un automobil hibrid este complicat. Complex de fabricat, complicat de reparat și, în definitiv, poți să ai toate problemele pe care le presupune o mașină pe benzină, plus toate problemele pe care le presupune o mașină electrică. Oricum ai da-o, este o sumă. Desigur, beneficiezi și de suma avantajelor. Dar la avantaje ajung mai jos în acest articol.

Tehnologia hibridă în sine are nevoie de spațiu și costă (mai) mult. Prin urmare, mașinile hibride sunt „condamnate” să existe de la clasa compactă în sus. Adică de la segmentul C încolo. Ideea e că aceste mașini pot acomoda fizic mai ușor tehnologia (e loc pentru ea) și… sunt clienți dispuși să cheltuie (mai) mulți bani pentru un…

Citeste continuarea Aici